[18.02.18г.] Неделен Сингъл Турнир 16:00 -20:30ч

Challonge premier badge
Challonge Premier
Hide ads + Support us

Н А Р Е Д Б А НЕДЕЛЕН СИНГЪЛ ТЕНИС ТУРНИР

Организатор: Тенис Лигата на Извънземните Джентълмени

Място на провеждане: Турнирът ще се провежда всяка неделя от 16:00 до 20:30 часа на 4те покрити корта на Библиотекарския Университет

Възрастова категория: NO LIMIT/ не се допускат до участие инструктори, треньори и състезатели/

Схема на провеждане .  Основна схема - 16 участника (12 директно приети + 4 Q ) Квалификация закрита 8 участника Критерии за приемане и поставяне на състезателите основна схема: 1.според ранглистата на турнира .

  Приемане на заявки за участие: На линк: http://tennisaliens.challonge.com/

Начало заявяване- сряда 20:00 ч. , край на заявките събота 20:00 часа.

 Квалификация: Неделя от 08:00ч. - 15:00ч. Основна схема: Неделя 16:00ч. - 20:30ч.

Формат на срещите:

Квалификация за класиране в основна схема: до 6 гейма при 5 на 5 гейма тайбрек до 7 с правилото „ no ad“- директна елиминация.

Основна схема: до 5 гейма при 4 на 4 гейма тайбрек до 7 с правилото „ no ad“

Групова фаза за класиране на ¼ финал основна схема: 4 групи по 4 човека, всеки срещу всеки. Първите четирима с най-висок ранг не могат да бъдат поставени в една и съща група . След приключване на двубоите, първите двама с най-добри резултати от всяка група се класират на ¼ финал, следва директна елиминация.

Подреждане на ¼ основна схема: първия от група А играе с втория от група С, респ. първия от група С играе с втория от група А; първия от група B играе с втория от група D, респ. първия от група D играе с втория от група B;

Топки: Wilson или Dunlop

Taкса участие: Квалификация: 10 лв. Основна схема: 20лв.

При отказ на участник, класирал се за ¼ финал, неговото място не се заема в схемата, а неговият опонент печели служебно мача. При отказал се участник/ци в груповата фаза, критерий за определяне на местата са мачовете между останалите в групата.

Правилото на „щастливия губещ“ се прилага само, ако участник се заяви и е приет за основна схема на турнира , но не се яви на корта. В такъв случай неговото място може да бъде заето от някой от участниците в квалификациите , а при повече желаещи , след теглене на жребий . Ако не са провеждани квалификации свободното място може да бъде заето и от друго лице.

  ПРАВИЛА ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА РАНГЛИСТАТА!! Точки, присъждани до достигане на съответен кръг: Квалификация-10 точки; 4-то място в групата- 20 точки; 3-то място в групата- 45 точки; 2-ро място в групата- ----------; 1-во място в групата- ----------; ¼ финал – 90 точки; ½ финал-180 точки /при мач за ІІІ-то място +50 т. за победителя/; Финалист 300 точки; Победител: 500 точки

Final Results

Supreme Champion: gogen
Worthy Adversary: Velichko
Live

Bracket Embed Code

Upgrade to Premier badge Challonge Premier to remove advertisements from the embed.

Need help? View the Bracket Module Instructions.
Developers: This bracket can also be embedded using the Challonge jQuery plugin.
Ajax loader